Autó karosszéria csomagolás

Meguntad az autód színét, vagy csak szeretnél valami extrát vagy egyedit? Akkor a legjobb helyen jársz! Prémium minőségi fóliáink segítségével megvalósítjuk az elképzeléseidet! A színpaletta 200-250 árnyalata adott a 3M és az Avery denissiontól! Ez a két gyártó évek óta a prémium kategóriát képviseli és mi is ezért voksoltunk mellettük!

Autóüveg fóliázás

Az autó üvegeinek fóliázása megváltoztatja annak karakterét, szebbé és sportosabbá teszi! Ettől függetlenül számos előnye van többek között az egyik a hővédelem, mert képes akár a hőt 80%-ban az autón kívül tartani, ami nem utolsó sorban a klímaberendezés hatékonyságát is megnöveli. Az UV 99.9%-át megszűri így elmúlik a bőrt égető érzés az autón belül. Ablak sérülés esetén nagy mértékben megóvja az autóban ülők épségét a szilánkosodással szemben. Gyerekek védelmét is szolgálja, mivel a hővisszatartásnak és az UV szűrésnek köszönhetően a gyerekek is jobban érzik magukat utazás közben.

Lámpa fóliázás

A lámpafólia telepíthető első és hátsó lámpára egyaránt! Esztétikai és biztonsági célt szolgál. Esztétikailag egyedibbé teszi a lámpát, biztonsági szempontból pedig véd a kőfelverődéstől! Több színben létezik, ami azt jelenti, hogy az egyéni ízlésednek megfelelően ki tudod választani.

Polírozás

Kicsit megfakult az autód színe? Zavaróak a gépi mosások okozta karcok vagy az apróbb esztétikai sérülések? Ezzel a módszerrel egyszerre orvosolhatjuk mind a három problémát, aminek köszönhetően az autója visszanyerheti eredeti színét és állapotát.

Kő és karc védő fólia

Új autót vásárolt, vagy a már meglévő autóját szeretné megvédeni? Szeretné elkerülni a kő vagy parkolási sérüléseket? A prémium kategóriába tartozó kő és karcvédő fóliákkal ez teljesen megvalósítható. Az öngyógyuló fólián a kisebb sérülések és karcok maguktól eltűnnek.

Magyar